Preliminari LMR MEDIACIJOS SAVAITĖS 2023 programa

Spalio 19 dieną minima Tarptautinė mediacijos diena. Lietuvoje terminas „Mediacija” dar daug kam yra nežinomas. Nors visuomenėje šis taikus ginčų sprendimo būdas išpopuliarėjo 2020 m. pradžioje pradėjus taikyti mediaciją privalomai sprendžiant šeimos ginčus. Tačiau, ar tai tėra vienintelė sritis, kur reikalinga pagalba susitarti taikiai? 

Lietuvos mediatorių rūmai (toliau – LMR), profesinė asociacija vienijanti Lietuvos mediatorius, siekdami didinti mediacijos sklaidą ir žinomumą, skatinti naudojimąsi šiuo taikiu ginčų sprendimo būdu, 2023 m. spalio 16-20 dienomis organizuoja šviečiamąjį renginių ciklą „LMR MEDIACIJOS SAVAITĖ 2023“. 

Tai šviečiamojo pobūdžio diskusijos visuomenei ir įvairių sričių specialistams apie konstruktyvų konfliktų valdymą, taikų ginčų sprendimą ir mediacijos privalumus, profesionalų bendruomenės, kuri dalintųsi savo patirtimi, idėjomis, mediacijos taikymo ir bendradarbiavimo galimybėmis, susibūrimas.

Kviečiame susipažinti su preliminaria savaitės renginio ciklo programa. Išsamią „LMR MEDIACIJOS SAVAITĖ 2023“ programą paskelbsime jau netrukus!

Kviečiame registruotis į renginius pildant registracijos anketas į kiekvienos dienos renginius paspaudus žemiau pateiktas nuorodas: 

Registracijos forma Šeimos mediacijos dienai;

Registracijos forma Mediacijos baudžiamajame procese dienai;

Registracijos forma Mediacijos ugdymo įstaigose dienai;

Registracijos forma Mediacijos darbo santykiuose dienai;

Registracijos forma konferencijai Mediacijos raida ir jos vystymosi perspektyvos Lietuvoje;  

 

Daugiau informacijos apie renginius čia

Profesionalūs ir nešališkas atsakymas į visus klausimus apie mediaciją!

Mūsų savanoriai pasirengę Jums padėti darbo dienomis nuo 9 iki 18 val.